Małe, okrągłe, pachnące!
Talarki, delikatne, rozpadające się w ustach, dodatkowo jabłka, które właśnie teraz są na topie! Cynamon, który jest oznaką jesieni - chłodnych wieczorów, ciepłej herbaty i długiego spania :)
Robi je się szybko, dla znajomych, do kawy, herbaty. Nie potrzeba talerzyków, widelczyków, pasują na jeden kęs. Polecam!
Jak je zrobić?
Talarki z jabłkiem i cynamonem
Prawda, że łatwe?
JESIEŃ! Jeśli jesień, to DRUGIE już wydanie magazynu MASZKETY!!
Jest tam mój przepis na Lekką zupę z cukinii, jak i kilka słów o Ani i jej miodobraniu :)
Znajdziecie tam też wiele innych pysznych przepisów, śląski i nie tylko!
http://magazynmaszkety.pl/
Talarki, delikatne, rozpadające się w ustach, dodatkowo jabłka, które właśnie teraz są na topie! Cynamon, który jest oznaką jesieni - chłodnych wieczorów, ciepłej herbaty i długiego spania :)
Robi je się szybko, dla znajomych, do kawy, herbaty. Nie potrzeba talerzyków, widelczyków, pasują na jeden kęs. Polecam!
Jak je zrobić?
Talarki z jabłkiem i cynamonem
- 1 opakowanie ciasta francuskiego
- 3-4 małe jabłka
- cukier
- cynamon
Prawda, że łatwe?
JESIEŃ! Jeśli jesień, to DRUGIE już wydanie magazynu MASZKETY!!
Jest tam mój przepis na Lekką zupę z cukinii, jak i kilka słów o Ani i jej miodobraniu :)
Znajdziecie tam też wiele innych pysznych przepisów, śląski i nie tylko!
http://magazynmaszkety.pl/
Zapraszam też na fanpage magazynu: https://www.facebook.com/maszketymagazyn?fref=ts
Komentarze
Prześlij komentarz